Linkbuilden

Project Description

Wat is linkbuilden?

Snel beter gevonden worden in Google

Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jouw website. Linkbuilding is een erg belangrijke strategie om jouw website beter te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines beschouwen backlinks als een soort stemmen of aanbevelingen voor jouw website. Hoe meer kwalitatieve en relevante links je verzamelt, hoe meer jouw website als een autoriteit wordt gezien. En hoe hoger je scoort in de zoekmachine. Linkbuilding is daarom een essentieel onderdeel van iedere SEO-strategie.

Waarom investeren in linkbuilding?

Hoe het algoritme van Google er precies uitziet is een groot geheim, maar bekend is wel dat backlinks er een grote rol in spelen. De meeste SEO-specialisten zijn het erover eens dat externe links voor zo'n 30 tot 50 procent je ranking in Google bepalen. Je begrijpt dus vast wel hoe belangrijk linkbuilding is. Zeker als je veel concurrentie hebt.

Linkbuildingstrategieën

Voor linkbuilding zijn verschillende strategieën. De allerbeste manier is linkbaiting. Hierbij creëer je zelf zulke goede content dat mensen automatisch naar jouw website zullen linken. Dit is ook wat Google het liefste ziet, maar helaas is dit voor veel bedrijven makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er ook eenvoudige manieren van linkbuilding. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van gastblogs op externe website of het aanmelden van je website op directory's of bedrijfsgidsen. Zonder een goed netwerk is dit echter allemaal zo gemakkelijk nog niet. Daar heb je dus een expert voor nodig!

Als het om backlinks gaat is niet iedere link evenveel waard. De ene backlink zal jouw website beter helpen dan de andere. Maar wat is dan precies een kwalitatieve backlink? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor!

De theorie achter linkbuilding is niet zo ingewikkeld, en de uitvoering in principe ook niet. Pas als je er mee wilt beginnen kom je erachter hoe lastig het in de praktijk is. Daarom is het verstandig om een gespecialiseerd online marketingbureau in te schakelen voor de linkbuilding van jouw website. Linkbuilding uitbesteden aan ons heeft veel voordelen. Door onze jarenlange ervaring, enorme linkbuildingnetwerk en toegang tot verschillende professionele tools is Winter Webcare hiervoor een uitstekende keuze. Wij zetten graag voor jou een effectieve linkbuildingcampagne op. Neem contact met ons op en wij maken voor jou een plan op maat!

Voorbeelden

Linkbuilding pakketten

Dit zijn voorbeelden hoe linkbuilding er voor jou uit kan komen te zien.

BasisVoor degene die een goede basis in Google willen bouwen.

  • 20 tot 30 kwalitatieve backlinks per maand;
  • 5 vooraf bepaalde zoektermen;
  • Sneller en beter gevonden worden in Google;
  • Vanaf 295 euro per maand.

MaatwerkVoor bedrijven met een groot assortiment/ veel concurrentie.

  • 100+ kwalitatieve backlinks per maand;
  • 10+ vooraf bepaalde zoektermen;
  • Sneller en beter gevonden worden in Google;
  • Vanaf 995 euro per maand.

Succesverhalen

Zij gingen je al voor...

logo_packstore
Parema-Logo-transparant
Logo-01
logo_medium
logo-exito
Scherm­afbeelding 2023-12-22 om 20.02.01

Vraag hier uw GRATIS website scan aan...

Met een speciale tool scannen wij uw website op 1000 punten en zien meteen de verbeteringen. Hierdoor weten wij direct of linkbuilding interessant kan zijn.

Bekijk hier wat onze klanten over ons vertellen

Dit met een speciale recensie module die gekoppeld is aan Google Maps. Zodoende is het niet alleen toonaangevend, ook nog eens reputatie verbeterend.

Jos Coolen
Jos Coolen
2024-01-02
Zeer vriendelijk man ,behulpzaam,en mooie website gebouwd,en goede uitleg
Inez Otten-van Kesteren
Inez Otten-van Kesteren
2023-12-31
Top samenwerking! Al jaren. Kundig, flexibel en meedenkend.
Dick Stokkink
Dick Stokkink
2023-12-30
Zeer tevreden.
Hoby van der Graaf
Hoby van der Graaf
2023-12-30
Dankzij Winter Webcare zijn onze verkopen enorm toegenomen! Perfecte communicatie en uitvoering. Zeer tevreden en zeker aan te raden.
J. Bakker
J. Bakker
2023-12-29
Altijd snel in oplossingen,meedenkend, en creatief. Perfect adres voor website of webshop
Ronald Drenth
Ronald Drenth
2023-09-05
Prima partij om je bedrijf zichtbaar te maken. Snel accuraat en betrouwbaar

Ontvang nu uw gratis SEO-audit

Verbeter uw Google-ranking met Winter Webcare